Кой е д-р Цанко Стефанов?

Д-р Цанко Стефанов завършва медицина през 2015 г. и поема по пътя на спешната медицина, а от 2020 г. е сертифициран в областта на Хранене и диететика. Д-р Стефанов има опит в управлението на големи спешни отделения като шеф-екип по време на нощни смени в различни болници в Обединеното кралство. Неговият опит в областта на спешната медицина и храненето, както и превенцията на медицински състояния, остри екзацербации на хронични заболявания и лечение на спешно настъпили състояния демонстрира неговия внимателен, но конкурентен подход, когато става въпрос за лечение на пациенти.

Д-р Цанко Стефанов се подхранва от страстта си към усвояване на различните нюанси в медицинската сфера и различния подход в критични и некритични ситуации. Той смята себе си за „forever young mind“, нетърпелив както да надгради своите академични основи в спешната медицина и храненето, така и да остане в крак с най-новите медицински новини и изследвания чрез непрекъснато преминаване през различни курсове, както и редовно проследяване на няколко научни бюлетина, в които има месечен абонамент, както и задължителните годишни, и 4-годишни обучения и изпити, и професионално развитие.

Гладът за знания и решимостта на д-р Цанко Стефанов да превърне информацията в действие допринесоха за последните му успехи в болници в Манчестър и Обединеното кралство. Често той ръководи екипи при разглеждането на тежки травми и при провеждането на кардиопулмонални ресусцитации при пациенти с тежки до животозастрашаващи заболявания.

Д-р Цанко Стефанов и професионални интереси

д-р Цанко СтефановД-р Стефанов има изключително голяма страст към педиатричната спешна медицина и често покрива смени като старши лекар по спешна медицина в големи педиатрични спешни отделения в Манчестър.

Междувременно той значително подобри производителността на работата си чрез внедряване на стратегически методи за управление на проекти в разработването на здравен бюлетин, базиран на социални медии, който създава впечатление за високотехнологичен професионализъм във видео продукцията и представя важна медицинска информация на неговите пациенти. Проектът е представен в YouTube, а каналът се казва „Online Medicine с д-р Цанко Стефанов“.

Д-р Стефанов вярва, че вниманието на работното място е ключът към успеха, както и голямото уважение между членовете на екипа на всички нива. Мнението на д-р Цанко Стефанов е, че всички служители в спешните отделения са изключително важни за обществото и хората трябва да ги уважават. Личното убеждение на д-р Цанко Стефанов е, че медицината има смисъл, само когато е насочена към пациентите и тяхното бързо възстановяване, подход и управление.

Д-р Цанко Стефанов в момента работи като старши лекар по спешна медицина в болници в Обединеното кралство и винаги е отворен към нови предизвикателства.

Online Medicine BG

Споделете с приятели: