д-р Цанко Стефанов
Администратор и консултант

Д-р Цанко Стефанов завършва медицина през 2015 г. и поема по пътя на спешната медицина, а от 2020 г. е сертифициран в областта на Хранене и диететика… Повече информация за д-р Цанко Стефанов.

Накратко, специалности, в които д-р Цанко Стефанов практикува, са: "Спешна медицина" и "Хранене и диететика". Започва специализацията си в Центъра за Спешна Медицинска помощ в град София и във Военно-Медицинска Академия, София. В последствие продължава да развива и усъвършенства специалността си по спешна медицина в различни болници в Обединеното кралство - най-вече в районите на Манчестър и Западен Йоркшир. Придобива специалност по "Хранене и диететика" от университета в Wythenshawe, Манчестър.

Online Medicine с д-р Цанко СтефановFacebook профил на д-р Цанко Стефановonlinemedicine.bg
д-р Едвин Васви
Консултант, специалист по неврохирургия

Д-р Васви завършва медицина в Медицинска Академия – гр. София през 2015 година. В Клиниката по неврохирургия на болница МБАЛ „Света Анна-Варна“ е в периода 2016-2022 година. Придобива специалност по неврохирургия през 2021 година. През 2019 година е специализирал гръбначна хирургия при Проф. Мехмет Зилели в гр. Измир, Турция, който е сред най-изявените и известните световни специалисти по неврохирургия.

От началото на своя професионален път, д-р Васви преминава ежегодно през допълнителни квалификационни, международни курсове и специализации в областта на неврохирургията. Ментор на студенти по медицина – „Студентски практики“. Понастоящем 57 студенти са преминали практическо и теоретично обучение по неврохирургия при д-р Васви.

Редовен международен лектор по онлайн курсове и обучения по различни семинари в областта на неврохирургията. От 2022 година и понастоящем работи в Аджъбадем Сити Клиник Варна. От 2023 година е в екипа на Медицински център Ибни-Сина Авицена.

Д-р Васви владее английски, турски, немски писмено и говоримо. Майчин език - български.

За консултации с д-р Едвин Васви - моля, свържете се директно през споделените линкове за платформите му.

Facebook д-р Едвин Васвиedvinvasvi.com
д-р Вероника Гаджовска
Консултант, специалист по инфекциозни болести

Д-р Вероника Гаджовска е специалист по инфекциозни болести в София с над 7 години медицински опит. Извършва диагностика и лечение на инфекциозни заболявания.
Преглежда и деца на възраст над 1 година.

Д-р Вероника Гаджовска, Facebook профилД-р Вероника Гаджовска, superdoc
Лучия Таскова
Психолог
Лучия Таскова, психолог съм повече от 10 години и се грижа за психичното здраве на малки и големи. Мисията ми е да има повече щастливи и усмихнати хора, затова работата ми е насочена към индивидуално и семейно консултиране и психотерапия.
По време на дългогодишното ми обучение, което никога не спира, съм придобила задълбочени познания в много широк спектър от психологията и психотерапията, а практиката ми ги е превърнала в ценни умения, които са доказали своята ефективност. Част от компетенциите ми са в областта на семейните взаимоотношения и процеси, проблеми в комуникацията и асертивността, консултиране и психотерапия при стрес, тревожност, депресия, самота, проблеми от емоционален характер като гняв, вина и др… Състояния, които се предизвикват от напрегнатия начин на живот и неблагоприятни житейски събития.
 
Веселата къщаЛучия Таскова - психологlutaskova.com
Стоян Станков
Магистър-фармацевт, консултант по фитнес, хранене и диететика, спорт

Системен програмист по образование, който преобръща своя професионален път преди 8 години, за да следва своята страст към фармацията, влюбвайки се в динамиката на тази професия и активния начин на живот.

С годините  придобива обширни знания и опит в областта на бодибилдинг, хранене и фитнес. Придобива сертификат за персонален треньор по бодибилдинг и нутриционист. Посветил се да помага на хората да подобрят своето общо благосъстояние и здраве, както и физическа форма чрез насоки, които първо е приложил върху себе си.

Неговата страст и опит го правят идеален треньор, който може да ви насочи към постигане на вашите фитнес цели и да ви вдъхнови да живеете по по-здравословен и активен начин на живот.

Стоян Станков, персонален уебсайт
Гергана Койчева
Парамедик, консултант Първа помощ

Бакалавър в химично-инженерна специалност. В един прекрасен ден тя спасява един човешки живот и решава да преобърне професионалното си развитие на 180 градуса, насочвайки се към хуманната специалност - парамедик. Понастоящем е активен доброволец в спешни отделения. Гергана Койчева стана незаменима част и от нашия екип тук в развитието на проекта ни за Онлайн медицина.

Facebook страница на парамедик Гергана КойчеваTikTok акаунтonlinemedicine.bg

Ако и вие желаете да получите място в списъка с консултанти, моля, свържете се с нас по имейл – contacts@onlinemedicine.bg, като напишете своя регистрационен номер в съответния лекарски съюз, личен сайт, лични платформи за консултации, страници в социални мрежи и кратка автобиография от няколко изречения. Очакваме ви!

onlinemedicine.bg

Споделете с приятели:
Consent Preferences