Персонализиран хранителен режим за вас!

Чувствате ли се изморени от постоянното подуване на корема, умора, липса на енергия и летаргия, както и от неприятното чувство за неудовлетвореност, заради завишено телесно тегло? Смятате ли, че попадате в мултимилионната група на хора с наднормено тегло? А искате ли да го промените? Ако отговорите на всички въпроси са “Да”, моля, спрете дотук и не търсете нищо повече! Изпратете ми запитване и получете достъп до специална програма – персонализиран хранителен режим за всеки!

Тук вие сте на правилното място!

Експертните съвети на д-р Цанко Стефанов и “Online Medicine” ще ви помогнат да откриете правилния хранителен режим, с който да постигнете всичките си заложени в съзнанието цели. С подходящ хранителен режим не просто ще постигнете желаната редукция в телесното тегло, а също така ще се чувствате енергични, бодри и ще се наслаждавате на живота си. С подходящия хранителен режим ще поемете пълен контрол върху здравето си.

средиземноморска диетаД-р Цанко Стефанов е готов да работи с вас, за да изработи персонализиран хранителен режим, който е съобразен специално с вашите уникални нужди и начин на живот. Без повече предположения, без повече разочарование, стъпка по стъпка към успеха, който ще ви помогне да отключите пълния потенциал на тялото и организма си.

И така, готови ли сте да трансформирате здравето си и да се чувствате уверени в собствената си кожа? Нека да започнем още днес!

За целта, моля попълнете формата за контакти. В последствие ще получите отговор от мен на имейла, който се предоставили за обратна информация и връзка. В отговор на моя имейл, ще ви помоля да ми изпратите скрийншот или просто да напишете всички данни, които виждате в нашия калкулатор за калории и индекс телесна маса.

В този калкулатор ще имате възможност да вместите всичките параметри, както и да определите бъдещите си цели – редукция на тегло, покачване на телесно тегло и тн. След това калкулаторът ще ви даде точно изчисление на броя калории, разпределени по микро и макронутриенти, които трябва да приемате.

След като получа тази снимка, аз от своя страна ще създам персонализиран хранителен режим спрямо вашата цел и спрямо вашите нужди. И, разбира се, като всеки любопитен лекар, така и аз ще ви попитам за някои от следните неща: възраст, пол, минали заболявания, прием на лекарства, алергии, въпроси от социалната ви история – какъв вид професия практикувате, за да се ориентирам във възможните рискове на професията, водещи до увреждане на здравето, както и дали навици като тютюнопушене, консумация на алкохол и употреба на наркотични вещества присъстват в ежедневието ви.средиземноморска диета, зехтин

Цялата информация е поверителна, по закона за лекарската тайна, така че – чувствайте се свободни да споделяте.

Предлагам ви три варианта за моите услуги за писане на персонализиран хранителен режим:

1. Хранителен режим без проследяване на резултати – €25

Тази опция включва цялостен диетичен план, написан специално за вас, взимайки под внимание вашите хранителни предпочитания, диетични ограничения и здравословни цели, за да се създаде план, който е едновременно питателен и приятен за следване.

2. Хранителен режим + проследяване на резултатите за един (1) месец – €50

С тази опция не само ще получите персонализиран хранителен план, но и ще получавате проверки, контрол и корекции в хранителното меню в продължение на един месец веднъж седмично, за да сте сигурни, че сте на път да постигнете целите си. Оставам на разположение, за да отговори на всички въпроси и да ви давам насоки през целия месец.

3. Хранителен режим + проследяване на резултатите за 2 месеца – €75

Тази опция включва всичко от предишния пакет, но с два месеца персонализирана поддръжка и насоки. Ние ще имаме възможност да работим заедно, за да се уверя, че постигате напредък и да направя всички необходими корекции в плана ви по пътя към успеха.

Ако сте готови да направите първата стъпка към вашето по-добро тяло и отлично здравословно състояние, свържете се с мен през предоставената форма за контакти още днес, за да започнем работа по вашия персонализиран хранителен режим!

Ако не желаете персонализиран хранителен режим, но все пак желаете да получите съвети за редукция на телесно тегло, попълнете формата и ми изпратете безплатно запитване.

Моля подкрепете ни в социалните мрежи –  Facebook, ТикТок и YouTube.средиземноморска диета срещу диабет и хипергликемия

Опровержение:
Моля, имайте предвид, че посочените по-горе цени не подлежат на възстановяване. Тъй като няма практически начин да наблюдавам и проверявам дали моите пациенти/клиентите спазват стриктно персонализирания си хранителен режим, не мога да предложа опция за възстановяване на суми. Чрез закупуването на една от моите услуги за писане на персонализиран хранителен режим, вие потвърждавате и приемате тази политика на платформата “Online Medicine с д-р Цанко Стефанов”.

Споделете с приятели:
Consent Preferences