Коя е Лучия Таскова?

психолог Лучия Таскова, консултант в onlinemedicine.bg

Лучия Таскова е утвърден психолог и терапевт, разположена в град Пловдив, която предлага широк спектър от услуги, насочени към подпомагане на психичното здраве и благополучие. Тя е специализирана в областта на детско-юношеската психология, ранното детско развитие и семейното консултиране. Сред нейните допълнителни квалификации се включват Монтесори педагогика, Сензорна интеграция, обучение за физически преглед на новородени и кърмачета, както и специализации в областта на ученето при затруднения и дислексия.

Лучия Таскова е известна със своя холистичен подход към лечението, включващ различни арт-терапевтични методи като мандалотерапия, пясъчна терапия, рисуване с пясък и нейрографика. Тя също така използва системни констелации, метафорично-асоциативни карти и приказкотерапия в своята практика. Освен това, психолог Лучия е сертифициран инструктор по K-Power® и Рейки, което допълнително обогатява нейния интегративен подход към лечението и самопомощта.

Тя активно участва в образователни събития и форуми, като например „Форум бременност и детско здраве“ в Пловдив, където разговаря с родители и специалисти за важността от комуникацията с децата и разбирането на техните емоционални нужди през различните етапи на тяхното развитие. Чрез своята работа, тя подчертава значението на възрастовите кризи и тяхното влияние върху емоционалното развитие на детето, като по този начин помага на родителите да разберат и подкрепят своите деца по-ефективно.

Като управител на Консултативно-терапевтичен център „Веселата къща“, Лучия Таскова предлага възможности за групова подкрепа и взаимопомощ между родителите, като по този начин създава общност, където те могат да споделят своите преживявания и да получат ценни съвети не само от специалисти, но и от други родители.

Лучия определя себе си като крайно позитивен човек, който вярва в успеха и положителните емоции. Нейният подход се базира на вярата, надеждата и любовта, които се срещат с мъдростта за създаването на нова реалност за нейните клиенти и пациенти.

За повече информация относно услугите, които предлага Лучия Таскова, и как тя може да помогне в подобряването на вашето психично здраве или това на вашето дете, можете да посетите нейния уебсайт https://lutaskova.com

За консултация с психолог Лучия Таскова

Можете да проведете консултация с Лучия Таскова като попълните формата отдолу:

Споделете с приятели:
Consent Preferences