Консултация с лекар в onlinemedicine.bg

Добре дошли в нашата online клиника!

Търсите ли консултация с лекар и експертен медицински съвет? И най-вероятно нямате особено желание да напускате уюта на собствения си дом? Или просто не искате да чакате опашки, а искате да получите вашата консултация с лекар тук и сега? Тогава спрете с търсенето и добре дошли в Online клиниката към “Online Medicine с д-р Цанко Стефанов”.

Екипът ни е изграден от сертифицирани специалисти, които имат желание да помогнат на вас и вашите близки в случай на нужда. Ние ще ви предоставим съвети и насоки, които ще бъдат необходими за правилен контрол на оплакванията ви, както и насоки за последваща диагностика, лечение и профилактика.

Целта е ясна и проста – отлично здраве за всички всеки ден!

onlinemedicine.bg-банер-за-консултации

С какво можем да ви помогнем в Online клиника към onlinemedicine.bg?

В нашата платформа onlinemedicine.bg ние можем да ви предоставим компетентно решение на някои определени проблеми. В нашата платформа има набор от услуги – вие може да проведете по всяко едно време на денонощието консултация със здравен специалист, както и да получите възможност за изготвянето на персонализиран хранителен режим или спортна програма за перфектна оптимизация на здравословното ви състояние и живот.

Възможности за абонамент към online клиниката на сайта

Хранене и спорт – еднократно заплащане и възможност за проследяване на резултати и оптимизация на режима

Създаване на персонализиран хранителен режим – диета, с която да постигнете и оптимизирате ежедневието си, за да постигнете всички свои цели и желания за мечтаната фигура и тегло.

Създаване на персонализирана спортна програма – режим на тренировки – в местната фитнес зала или вкъщи пред домашния телевизор или компютър/лаптоп, както и със смартфона в ръка, за да поддържате тялото си в отлично здраве.

Стъпки за успешен абонамент за нашите услуги:

1. Попълнете формата за консултация отдолу – всеки потребител с месечен абонамент към клиниката има право не неограничен брой консултации. При създаване на абонамент, ще получите промо код, който да поставите в съответното поле и цената на консултацията автоматично ще бъде занулена.

2. Натиснете бутона “Изпрати”

3. Очаквайте отговор от наш консултант

За други промоции и активни програми, моля, следете секцията ни за новини редовно.

В нашата online клиника ще получите адекватни съвети за последваща диагностика, лечение и профилактика. В някои случаи може да се наложи препращането към други специалисти.

Използване на услугата за консултация с лекар

За да извлечете максимална полза от нашата услуга за медицински консултации, препоръчваме ви да предоставите точна и подробна информация за вашето медицинско състояние, да сте готови да задавате въпроси и да се консултирате с лекаря си и да използвате услугата като допълнение към редовната медицинска грижа предоставена от настоящите специалисти, с които провеждате консултация и лечение (ако има такива, разбира се).

безплатна консултация с лекар, физикален преглед

Също така, моля не забравяйте, ча тази услуга се извършва в името на добрата медицинска практика и възможността на лесен достъп до медицински специалист, както и контрол/мониторинг на заболяванията. Моля, не обиждайте колегите и не прилагайте неподходящ тон в комуникацията си с нас.

Влезте в нашата online клиника още сега и получете първата си медицинска консултация още днес директно през вашето мобилно приложение! За да живеете щастлив и спокоен живот, изпълнен със здраве и позитивни емоции.

Step 1 of 7

Информация за пациента

Не е задължително, но е препоръчително в случай на необходима дискусия с колегите относно вашия здравен проблем, диагностика и лечение.

Минали заболявания

Ако нямате известни хронични заболявания, моля, напишете в празното поле "нямам".
Ако не са ви правени оперативни интервенции в миналото,
моля, напишете в празното поле "нямам".
Ако не приемате никакви медикаменти,
моля, напишете в празното поле "нямам".
Ако нямате алергии, моля, напишете в празното поле "нямам".

Фамилна история

Моля, опишете в детайли фамилната си медицинска история.
Ако не знаете за такава, моля, напишете в празното поле "нямам" или "не знам".

Социална история

Използва се за оценка на рискови фактори от работната среда.
Моля, опишете в детайли хранителните си навици.
Изключително важни са за оценка на здравословното състояние.
Моля, опишете в детайли вашата физическа активност.
Изключително важно е за оценка на здравословното състояние.

Някои общи симптоми

Моля, цъкнете до всички сегашни симптоми или такива, които сте изпитвали през последните 6 до 12 месеца.

Споделете с приятели:
Consent Preferences